Maličkosti ktoré premenia vašu domácnosť

Uvažujete nad zútulnením svojej rodinnej chatky, bytu alebo domu? Uvažujete, aké maličkosti dokážu zmeniť atmosféru vášho príbytku zo dňa na deň? Pozrime sa teraz spoločne na tri maličkosti, ktoré to dokážu spraviť za málo peňazí.

room-divider-ideas-tranebergsva-gen-stockholm-living-room-industry-fantastic-frank-popular-copy-1561401887

Vonné sviečky
Sviečky sú nielen obľúbeným doplnkom bytu alebo domu pre najmä nežnejšie pohlavia, ale rovnako vám dokážu, ak si viete vybrať tú správnu vôňu, zmeniť atmosféru u vás doma. Vďaka možnosti výberu rôznych vôní (ovocná, kvetová, nikotínová) si určite vyberiete tú správnu pre vás. Cena vonných sviečok sa pohybuje okolo 6 EUR na kus pokiaľ ide o kvalitné sviečky, no malé vonné sviečky kúpite aj za tri Eurá v sto kusovom balení.

Obklad pre krb
Krb dnes už nemá len praktické využitie na vykurovanie. Stal sa z neho najmä estetický romantický doplnok, ktorý je vďaka možnosti rôznych obkladov vhodný a umiestniteľný naozaj do každého typu domu. Či už ide o drevený alebo iný, kamenný obklad. Cena sa líši podľa veľkosti krbu a podľa výberu materiálu na obklad.Nie je stabilná treba ju dopredu prekonzultovať s odborníkmi na obkladanie krbov. Najlepší druh obkladu je kameň, keďže pri správnom výbere vám bude napĺňať estetickú funkciu ruka v ruke s bezpečnostnou funkciou. Bude brániť prehriatiu okolia krbu a tak vás ochráni od zbytočných úrazov ktoré sa vám pri používaní môžu prihodiť (ide najmä o popáleniny).
House_Calls_Brooklyn_Zames_Williams_living_room_2_Matthew_Williams.0

Kvety
Muškáty a iné kvety umiestnené v okne sú už asi zrejme klasikou, ktorá tak rýchlo z našich domovov a bytov nevymizne. Čo však skúsiť niečo viac nové a exotickejšie? Kvety sa v poslednej dobe v domácnostiach často zamieňajú za plodné rastliny, ktoré nám darujú nie len svoju exotickú krásu ale aj chuť. Pokiaľ máte chuť na niečo obyčajnejšie, bylinková záhrada nenáročná na starostlivosť sa dá vypestovať aj na vašom balkóne bez väčších problémov.